PaSa Bandyn pikkujunnut mukana Lappeenrannan turnauksessa

24.1.2016

LPR junnuturnaus P9 Veiterä-PaSa Bandy

PaSa Bandyn P9 ( synt.  2006-2010) junnut osallistuivat elämänsä ensimmäiseen jääapalloturnaukseen su 24.1. Veiterän järjestämässä turnauksessa Lappeenrannnan Kisapuiston tekojäällä. P9 sarjassa pelasivat PaSa Bandyn lisäksi Veiterä, JPS ja Kampparit.

Ottaen huomioon lähes olemattoman ottelukokemuksen joukkue suoriutui peleistä aivan loistavasti! Veiterän ja JPS kanssa kamppailtiin tasapäisesti, ainoastaan Kampparit olivat liian liukasliikkeisiä kun jo väsymyskin alkoi hiipiä jäseniin.

Peetu hoiteli pääosin maalintekovastuun, mutta kaikki taistelivat aivan upeasti läpi turnauksen. Erikoismainintana maalivahti Siiri joka ei vielä Kisapuistoon tullessaan ollut vielä ikinä jääpallomaalivahdin varusteita kokeillutkaan (liekö nähnytkään?), mutta kun vermeet saatiin lainaan ja päälle niin otteet olivat kuin kokeneemmallakin veskarilla.

Joukkueessa pelasivat Siiri Väyrynen (mv), Peetu Tukiainen, Iida Heija, Saku Tukiainen, Eino Viuhko, Vilma Heija ja Heikki Väyrynen.

Valitettavasti sairastumisten takia oli muutama posijäänti tullut, mutta joukkue jaksoi hyvin loppuun asti vain yhden vaihtopelaajan turvin.

 

linkki turnaustunnelmiin (Veiterän sivulle)

mm. Peetun ja Einon haastattelu

 

-PB tiedotus-