PaSa Bandyn P13-juniorit hienosti kuudensia SM-lopputurnauksessa!

1.3.2019

PaSa Bandy P13-joukkue lopputurnauksessa

PaSa Bandyn P13-joukkue matkasi 1.3. Haaparantaan/Tornioon SM-lopputurnaukseen. Alkusarjassa la 2.3. kohdattiin ensiksi"hegemoniaottelussa" Lappeenrannan Veiterä ja tiukan taiston jälkeen PaSa Bandylle irtosi niukka 3-2 (3-1)voitto! 

Seuraavassa pelissä heti edellisen ottelun perään vastaan luisteli turnauksen ehdoton ennakkosuosikki  Vesta Helsingistä. Vauhtia ottelussa riittikin ja kun vielä keltanutuilla oli jo edellinen matsi rasitteena niin lopulta Vesta takoi loppulukemat 5-17 (0-9). Positiivista tässä oli kuitenkin, että 5 maalia saatiin etelälohkoa mielin määrin hallinneen joukkueen taakse!

Vestan kukistettua Veiterän tuo ensimmäisen pelin voitto riitti kuitenkin hienosti lohkon kakkossijaan ja paikkaan mitalipeleissä!

Puolivälierässä vastaan luisteli vastaan Porvoon Akilles. Ottelu jouduttiin aloittamaan PaSa Bandyn osalta kovaan vastatuuleen ja se väistämättä näkyi pelissä Akilleksen voimakkaan lusitelun ohessa ja 1. puoliajan jälkeen tilanne oli jo 0-8. Kun toisella jaksolla saatiin myötätuuli myös keltaisen joukkueen pelaajille niin pystyttiin jo haastamaan Akillesta, mutta loppulukemat kuitenkin 11-2 Akillekselle ja se eteni välieriin.

Sijoitusottelussa sijoista 5-8 kohdattiin taas pääkaupunkiseudun porukka eli Botnia Valkoinen. Nyt jaksettiin luistella riittävästi alusta lähtien ja lopulta riemastuttava voitto irtosi numeroin 7-1 (3-0).

Näin lopulliisessa sijoitusottelussa sijoista 5.ja 6. päästiin pelaamaan runkosarjassa IP lohkon voittajaa Kampparit Mustia vastaan. 

Runkosarjassa kyyti oli ollut kylmää Kamppareita vastaan, mutta nyt saatiin taas hyvä tsemppihenki päälle ja pitkään mentiin niukassa mikkeliläisten 2-0 johdossa, mutta kun kenttämestarin pomputkin olivat vähän imatralaisjoukkuetta vastaan niin lopulta Kampparit musta kaunisteli loppulukemiksi 7-0 (2-0).

Näin Kampparit mustalle 5.sija ja PaSa Bandylle hieno 6.sija SM-lopputurnauksessa! 

Tässä 11 joukkueen turnauksessa Suomen Mestaruuden vei lopulta ennakkosuosikki Vesta, lyötyään finaalissa Botnia sinisen 6-3.

Pronssia nappasi Porvoon Akilles.

PaSa Bandyn joukkueesta tiukimmin maaliverkkoa heilutti totuttuun tapaan Joonatan Hämäläinen, saldo yhteensä: 15+0, muita pistemiehiä olivat Niklas Loikkanen 0+5, Eemil Sihvonen 1+1, Saku Tukiainen 1+0, Sakke Forsten 0+2 ja mv Jami Malinen 0+1

 

-PB tiedotus-

 

linkki otteluohjelmaan 

linkki koko turnauksen otteluohjelmaan