PaSa Bandy P17 voittoon Narukerästä

29.1.2017

PaSa Bandyn P17 joukkue otti revanssin Porissa hävitystä ottelusta kun se kohtasi Narukerän Kisapuistossa pelatussa ottelussa lauantai-iltapäivänä.  Ottelu pysyi alussa tasaisena Narukerän puolustaessa tarkasti ja vajaamiehistöllä pelannut kotijoukkue tyytyi pitämään palloa ja hyökkäsi harvakseltaan, mutta kuitenkin tehokkaasti niin, että puoliajalle mentiin PaSa Bandyn 4-1 johdossa. Toisen jakson alussa porilaisvieraat satsasivat enemmän hyökkäykseen ja tulivat suurella tunteella peliin- joka meni vähän ylikin pelaajien ja myös valmennustiimien keskittyessä enemmän tuomioihin ja kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen.  No lopulta kuitenkin PaSa Bandy rymisteli Tuukka Loikkasen johdolla 10-4 voittoon.