P17: PaSa Bandy voitti maalintekokilpailun, HIFK kaatui 12-7

21.1.2017

Lauantaina illan ratoksi pelattiin Lappeerannan Kisapuistossa Bandyliigapelin jälkimaininkina P17 SM-sarjan ottelu PaSa Bandy-HIFK.  Ottelun ensimmäisellä jaksolla käytiin tasaisesti todellista maalintekokilpailua. Kun 45 minuuttia tuli täyteen komeilivat tulostaululla lukemat 6-6.

Toisella puolikkaalla HIFK joutui hieman hölläämään maalintekotahtiaan ja kun PaSa Bandy jatkoi tasaisen tappavaa tahtia niin loppulukemat olivat lopulta 11-7 kotijoukkueena esiintyneelle imatralaisryhmälle.

Tahtipuikkoa heilutteli jo Bandyliiga pelissä esiintynyt Tuukka Loikkanen 9 maalillaan. Häntä säestivät Samppa Äikäs, Elmeri Hämäläinen ja Sara Oravuo maaleillaan.

linkki ottelu pöytäkirjaan

Mainittakoon, että maalilla debytoi Jose Inkinen (synt. v.2003), joka otti tuntumaa jääpalloon ensi kerran syksyllä 2016 ja hyppäsi nyt maalivahdin ,ei niin kadehdettivaan rooliin.