P17 joukkueelle tappiot Porissa ja Helsingissä

20.12.2016

PaSa Bandyn P17 joukkue lähti lauantai-aamuna rankalle Pori-Helsinki reissulle jo valmiiksi vähän huonoista asetelmista kun mukaan saatiin juuri ja juuri täysi joukkue; 11 pelaajaa.

Porissa Narukerää vastaan hyvästä valmistautumisesta huolimatta  "jalat olivat jääneet bussiin" ja kun lisäksi suoran punaisen seuraksena jouduttiinn pelaamaan 20 min jälkeen vajaalla niin lukemat puoliajalla Narukerälle 6-0.

Toisella jaksolla Narukeränkin jäähyillessä päästiin paljon paremmin peliin mukaan ja lopulta lukemat olivat "vain" 8-4 Narukerälle.

PaSa Bandyn maalit ja syötöt: Samppa Äikäs 1+2, Elmeri Hämäläinen 1+0, Paavo Huuhtanen 1+0, Eemeli Puumalainen 1+0 ja Ville Leinonen 0+2

Sunnuntaina matka suuntasi Oulunkylään jossa vastassa oli HIFK. Peliin jouduttiin lähtemään yhden vajaalla pelikiellon takia. Ja epäonni ei loppunut tähän, 10 minuutin pelin jälkeen maalivahti Niklas Kiisken polvi särkyi ja maaliin hyppäsi Puumalaisen Emppu ja loppu pelattiin  9 pelaajalla. Huolimatta joukkueen hyvästä taistelusta ja etenkin Empun hyvästä uhrautumisesta maalilla oli selvää ettei HiFKIn vauhdissa pysytä. Niinpä lopputuloksena tappio maalein 2-12 (1-6)

PaSa Bandyn maaleista vastasi Samppa Äikäs 2+0 (rl+pt)