P15 SM väliturnaus käynnissä: PaSa/Veiterä voittoon Botniasta

16.1.2016

linkki otteluohjelmaan

PaVe 4. peli sunnuntai:

Botnia- PaSa/Veiterä yj. 2-9

PaSa /Veiterä yj. nappasi väliturnauksen viimeisessä pelissään voiton Botniasta 9-2. Näin ilman vaihtopelaajia turnauksen läpi taistellut joukkue jaksoi vielä venyä hienoon päätökseen.

linkki otteluraporttiin (Veiterän sivulle)

lauantain 3.peli:

PaSa /Veiterä - HIFK 3-11

2. ottelu

Toisessa ottelussa Akilles nappasi pisteet 9-5 voitolla PaVe:sta

1. ottelu

PaSa/Veiterä yj. - Narukerä 3-5 (3-2)

Pasa-Veiterä yj. aloitti pelit Oulun väliturnauksessa Porin Narukerää vastaan. Narukerä aloitti maalinteon, mutta varsin pian sen jälkeen ottelun 17. Peliminuutilla Leevi Rissanen toi vihreäpaidat tasoihin. Tämän maalin jälkeen pelinhallinta näytti hieman siirtyvän PaVelle, mistä osoituksena Samppa Äikkään ja Elmeri Hämäläisen maalit. 3-1 tilanteessa puolustus unohtui hetkellisesti ja Narukerä rankaisi heti, niinpä puoliajalle lähdettiin tilanteessa 3-2.

Toisella puoliskolla PaVen pojat eivät onnistuneet maalinteossa, muutamia hyviä paikkoja kyllä oli. "Kerä" käänsi pelin pikkuhiljaa itselleen, PaVe sai vielä mahdollisuuden kaventaa rankkarin muodossa, mutta tällä kertaa Narukerän maalivahti nappasi Veetin laukauksen. Näin ottelu päättyi lukemiin 3-5.
Valmentaja Eetu Nikkinen kommentoi pelin jälkeen seuraavasti:
"1. puoliaika johdettiin ja pelattiin hyvin. Toisen puoliajan alussa kaveri nousi tasoihin, näytti, että meidän pojilla vähän nousi selkä pystyyn. Seurauksena välit kasvoivat, eivätkä kaikki jaksaneet luistella alas. Ei isketty napakasti keskialueella kylkeen, näin kaveri pääsi varsin helposti pujotellen maalintekoon. "
PaVen ottelut jatkuvat Oulussa klo 16.30 Akillesta vastaan.