P13 SM: WP35/PASA P13-JOUKKUEELLA ONNISTUNUT MIKKELIN MATKA

29.11.2015

WP35/PASA P13-JOUKKUEELLA ONNISTUNUT MIKKELIN MATKA
29.11.2015 (Kati Hämäläinen)
WP35/PaSa P13-joukkue matkasi lauantaina 29.11. Mikkeliin jossa kohdattiin Kampparit/musta-joukkue sekä Kampparit/valkoinen-joukkue. Kamppereiden/mustat joukkue tiedettiin jo etukäteen yhdeksi sarjan parhaista joukkueista joka piti hyvin paikkansa sillä joukkue rakensi peliä hyvin laajalla rintamalla ja taitotaso joukkueella on korkea.

WP35/PaSa pystyi oikealla taktiikalla ja hyvällä asenteella pitämään ottelun yllättävän tasaisena. Elmeri Hämäläinen ja Jukka Ropponen pystyivät tekemään hyviä vastahyökkäyksiä ja koko joukkue puolusti uhrautuvasti ja tiivinä ryhmänä. Ottelun loppua kohden kotijoukkue onnistui kuitenkin ansaitusti kasvattamaan johtoa ja lopputulos 7-2 oli oikeutettu ja kuvastaa hyvin joukkueiden tasoeroa. WP35/PaSa ansaitsee tunnustuksen hyvästä yrityksestä ja rohkeasta pelistä.

Toiseen otteluun vierasjoukkue lähti hyvällä asenteella tavoitteena saada avauspisteet mukaan kotimatkalle. Ottelu lähtikin käyntiin vierasjoukkueen selvällä hallinnalla ja maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin. Puoliajalla tilanne oli 7-0 ja lopputulos 20-0. Kentän ylivoimaisesti paras pelaaja oli Elmeri Hämäläinen joka tehtaili peräti 12 maalia. Hyvää vireeseen pääsivät myös Jukka Ropponen tehoin 3+2, Roope Piironen 2+0, Jere Jokinurmi 1+1, Veeti Syväluoto 1+0 sekä Miro Karhu 1+0. Koko joukkue onnistui hyvin ja luistelua sekä hyvää yritystä koko pelaajiston leveydeltä.

WP35/PaSa P13-joukkueen osalta sarja jatkuu lauauntaina 05.12. Oulussa jossa pelataan 2 ottelua OLS:a vastaan.

 

-PB tiedotus-