P11 + JPK Hippo-turnauksessa Lappeenrannassa

8.1.2017

PaSa Bandyn P11-joukkue aloitti hienosti SM taipaleensa Lappeenrannassa kisatussa osaturnauksessa. Joukkue pelasi ensimmäisessä ottelussaan tasan 6-6  (4-5) Veiterän Valkoisia vastaan. Tämähän oli monelle PaSalaiselle ihka ensimmäinen SM-sarjan peli ja ehkä jännitystä oli ilmassa keltaisella joukkueella, mutta onneksi "konkari" Joonatan Hämäläinen oli huippuvireessä ja hoiteli kuusi maalia Veiterän verkkoon.

Seuraavaksi vastassa oli Veiterä Vihreä. Tässä pääsivät jo muutkin PaSa Bandyn pelaajat paremmin vauhtiin ja lopulta selkeä 8-1 (2-0) voitto.

Viimeisessä ottelussa kohdattiin Wiipurin Sudet ja peli eteni  PaSan komennossa aika pitkälle, mutta lopussa alkoi jo vähän luistin painaa ja Sudet pääsi lopulta kohtalaisen lähelle. Loppunumerot 6-4 (4-1) PaSa Bandylle ja lopputaulukossa päädyttiin samohin pistemääriin ja maalieroon Veiterän Vihreiden kanssa. Veiterä epävirallinen turnausvoittaja tehtyjen maalien ansiosta.

Joukkueessa pelasivat: Siiri Väyrynen (1. pelin mv), Eino Viuhko (2. ja 3. peli mv), Joonatan Hämäläinen, Peetu Tukiainen, Jesse Mattinen, Eemil Sihvonen, Iida Heija, Niklas Loikkanen, Saku Tukiainen ja Vilma Heija.

SM turnaus kisattiin Wisun Hippo-turnaksen yhteydessä WiSun ja Veiterän yhteisesti järjestämänä.

 

linkki ottelutuloksiin

 

PaSa Bandyltä osallistui joukkue myös Hippo-turnaukseen. Muut joukkueet olivat Veiterä 1 ja 2 sekä Wiipurin Sudet.Monella tuli rutkasti lisää uusia kokemuksia  noissa 3 ottelussa. Sarjassa nähtiin hienoa taistelua ja onnistumisia sekä lopulta kaikki osallistujat palkittiin myös Hippo-diplomilla! 

Näin erinomaisessa talvisäässä pelattu turnaus sai arvoisensa lopun.

PaSa Bandyn Hippo-joukkue: Arttu Alatalo, Santeri ja Valtteri Hento, Onni Kumpulainen, Rasmus Luostarinen, Heikki Väyrynen, Melis, Miro ja Mikael Hartikainen, Vilma Heija, Saku Tukiainen

 

-PB tiedotus-