Kamppareiden P13 joukkueet hakivat pisteet Imatralta

13.1.2019

Sunnuntaipäivänä PaSa Bandyn P13-joukkue sai vieraita Mikkelistä, Vuoksenniskalle saapuivat Kampparit Musta ja Valkoinen. Kampparit Musta oli tyly vieras ja vei pisteet mennessään lukemin 0-13 (0-4).

Pienen tauon jälkeen vastassa oli Kampparit Valkoinen ja nyt ottelun alku enteili aivan erilaista peliä kotijoukkueen siirtyessä jo 3-0 johtoon. Tauolle mennessä Kampparit valk. oli kuitenkin kirinyt jo 3-4 vierasjohtoon.

Toinen jakso alkoi vielä tasaissa merkeissä, mutta Kampparit valk. onnnistuttua saamaan pari maalia lisää alkoi ns. "bensa loppumaan"  ja kotijoukkue ei enää pystynyt haastamaan vieraita ja tästäkin pisteet Mikkeliin lukemin 4 -11  (3-4).

Vaikka tänään jäätiin ilman pisteitä ei ole syytä painaa päätä pensaaseen vaan nyt kun pari viikonloppua on huilia peleistä niin on kirittävä muita kiinni kun Vuoksenniskan jääkin on saatu hienoon kuntoon!

2.2. jatketaan Jyväskylässä ja siitä viikon kuluttua 9.2. JPS vierailee Imatralla.