Junnut jääpalloleirillä Imatran jäähallissa

30.7.2017

Pelaaminen oli tietysti leirin "suolana" ...

Ohessa junnnubandyleirin kuulumiset ja kommentit ohjaajana toimineen ja leirin järjestelyistä Huuhtasen Paavon kanssa huolehtineelta Emil Viuhkolta:

"PaSa Bandyn JunnuBandyleiri järjestettiin "pitkän, kuuman kesän" kruunuksi viikonloppuna 29.-30.7.2017 Imatran Jäähallissa. Kaikki olivat mielissään päästessään pakoon kesän paahtavia helteitä ja auringon armotonta paistetta jäähallin suojiin. Hetkinen, oliko se kuitenkin niin että tämä leiri sattui juuri kesän lähes ainoille hellepäiville? Anyway, kaikilla oli kuitenkin mukavaa. JunnuBandyleirin ohjaajina toimivat Emil Viuhko ja Paavo Huuhtanen, sekä leirin mentorina Jouni Huuhtanen.

Leirille osallistui yhteensä n. 10 (8-13 v.) tyttöä ja poikaa.

Toivoin leirille suurempaa ”yleisöryntäystä”, mutta ottaen huomioon realistisen ennakko-arvion osallistujien määrästä ja sen, että leiriä mainostettiin etupäässä seuramme sisällä, en ole pettynyt. 

Leiri alkoi yhteisellä kokoontumisella jäähallilla lauantaina, josta se jatkui jääharjoituksella. Jääharjoitukset olivat lauantaina ja sunnuntaina klo. 12-14 ja 16-18, harjoitusten välissä oli ruokatauko.

Olen oikein tyytyväinen leiriin, sillä jokainen leirille osallistunut vaikutti todella innokkaalta ja motivoituneelta. Oli ilo ohjata näitä kilttejä ja innokkaita lapsia, jotka kuuntelivat hyvin ohjeet, seurasivat esimerkkejä, tekivät harjoitteet hyvin sekä tarvittaessa uskalsivat rohkeasti kysyä neuvoa. "

Leirin ohjelmassa oli siis yhteensä 8 tuntia jääharjoitusta viikonlopun aikana. Leirillä harjoittelimme monipuolisesti mm. perus pallonhallintaa ja haltuunottoja, syöttelyä, karvausta, laukauksia ja maalivahdin avauksia sekä pelattiin runsaasti, joka tietysti kaikkien mielestä on ”se juttu”. 

 

Sunnuntaina viimeisen harjoituksen jälkeen osallistujille jaettiin kunniakirjat.

Jäähallin viileää ilmastoa ei huomannut yhdenkään harjoituksen jälkeen pukuhuoneessa, sillä se oli täynnä hikisiä ja väsyneitä harjoittelijoita, jotka olivat antaneet kaikkensa meidän leiriohjaajien ”rääkkäyksessä”. Sunnuntaina monet päättivätkin harjoitusten jälkeen lähteä virkistäytymään uimarannalle."

 

Litteenä myös muutama leirikuva

 

-PB tiedotus-

Välillä pidettiin jopa pieniä huili- ja palautetaukoja
Pallot melkein hallussa...